Előétel saláták

Svéd gombasaláta

Zöldfűszeres majonézes tésztasaláta

Tonhalas zöldsaláta

Levesek

Fácánleves fürjtojással májával bolondított töltelékkel

Citromos fahéjas mádi borleves

Főételek

Rántott zöldségkavalkád muskotályos almás rizottóval

Vörösboros vaddisznópörkölt erdei gombákkal, zöldfűszeres krumplinudlival

Kacsamell és kacsacomb ‘DUO’ medvehagymás burgonyapürével, zöldfűszeres polentával és kacsa julie-lel

Grillezett tiszai harcsafilé zöldséggyöngyökkel és sütőtök krokettel

Desszertek

Hideg mákosguba angolkrémmel

Vaníliás linzi kosárka tejszínes mascarpone krémmel, piros gyümölcsökkel

Flódni

Gesztenyepüré kehely

Éjféli menü

Lencsekrém leves árpagyönggyel

Kemencében sült bőrös karaj birsalmás savanyúkáposztával

Főtt virsli házi tormával, mustárral